_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Våra kurser och andra möjligheter

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Det handlar om svenska för
ungdomar och vuxna

Våra kurser

Välj vad som passar dig

Alla är vi olika. Du vet bäst vad du behöver för att lyckas med dina studier. 

Gå en kurs tillsammans

Kurs 
På plats eller online

Du kanske behöver träna ett speciellt språkområde, t.ex. medicin, byggteknik eller körkortsteori. Du kan läsa med stöd som är anpassat efter vad du behöver. En gång i veckan, flera gånger i veckan eller bara vid enstaka tillfällen för att komma igång med studierna. Vi skapar ett individuellt kurspaket som tar dig närmare ditt mål.

studieteknikStudieteknik
Hitta rätt sätt att plugga

Att plugga är lätt när man gör det på rätt sätt. Vill du ha stöd och handledning i hur du ska hitta det sätt som passar just dig? Olika tekniker, rutiner och inlärningssätt kan behöva kombineras för att nå bra resultat. Få ensklid handledning eller tillsammans med en kompis.

lösa uppgifter, läxhjälpLäxor
Förstå hur uppgifter ska lösas

Ibland kan man fastna vid vissa uppgifter och det blir svårt att komma vidare. Det kan t.ex. gälla hur en uppsats ska skrivas eller hur källorna ska hanteras. Grammatiken - är den rätt? Passar språket för uppgiften? Hur gör man ett muntligt framträdande? Välj kortare eller längre pass.

kurspaket, uttal, läsning

Ett färdigt kurspaket

En serie med uttalsstrategier
.

Uttal i 5 steg

Motivation och inspiration för ett perfekt tal. I de 5 modulerna får du grunden till ett bra uttal och verktyg för att själv kunna fortsätta träningen.

Plugga var som helst

I lokal, hemma eller online

Dina behov styr

Om du gärna vill plugga hemma i din vanliga miljö så kan vi ordna det om du bor nära Uddevalla. I vår lokal kan vi träffas om det är flera elever. Online är mer flexibelt tidsmässigt.

Sjunga på svenska

Med sången som redskap

Lär dig svenska via sång

Att sjunga vardagliga texter på svenska kan ge dig det där extra i uttalet som du saknar. Lärare kan komma ut på plats till grupper. Kontakta oss för att diskutera upplägg.

betala
Priser och betalning

Offert och faktura

Kontakta oss via mail eller telefon för prisuppgifter. Offert kan lämnas när så önskas. Avtal träffas muntligt eller skriftligt, med mailbekräftelse från båda parter. Betalning kan ske per tillfälle eller efter viss del av kurs. 
Kontakta: info@tonema.se

studera tillsammans eller individuellt

​​​​​​Indviduellt eller i grupp

Det som passar dig

Du kan välja att läsa svenska ensam och betalar då timpris för lärartid. Om du har vänner som du vill läsa tillsammans med så delar ni på timpriset. I en liten grupp är maxantalet 5 personer. I en lite större grupp är det max 10 personer. Här är det lite olika timpriser. Kontakta oss för prisuppgifter.

Lena Segerstark

Träffa Lena Segerstark

Boka tid via mail eller telefon

Boka en tid för ett kostnadsfritt möte där du kan avgöra om det vi erbjuder är något för dig.Intresseanmälan